Hundsnack!

Förmiddagspromenaden vart ett fiasko för mig och Svea.
Svea är i en ålder nu då hon ena stunden kan visa sin värsta sida och andra stunden visa sin bästa sida.
Vi var som sagt i Hemlingby med Michaela och hennes valp Madicken. Madicken är en otroligt väluppfostrad labradorvalp (nån månad yngre än Svea). Svea är en tossig staffevalp som kommit in i tonåren. Hon drog, skällde, hoppade, under hela promenaden. Allt som en jobbig hund gör. Hon visade en av sina jobbigaste sidor helt enkelt.
Nu på eftermiddagspromenaden var hon jätteduktig! Hon drog men det gick ganska lätt att korrigera henne, hon kunde sitta ner, trots att det spratt i kroppen på henne, när det gick förbi hundar hon känner. Hon kan vara så duktig och hon gör mig oftast så himla stolt, medan hon ibland kan få mig att känna mig som en usel hundägare som inte har någon pli alls på henne! Detta hör väl valpar till och kanske även kan vara charmen med valpar. Om några år kommer vi kunna vara dom som ger nyblivna hundägare råd om drag i kopplet, hoppande, osv. Sådana människor är guld värda för oss just nu, speciellt dom som själva har sörre och kraftigare hundar.
Nog om hundsnacket.
För väldigt många veckor sedan gick våran bokhylla sönder och böcker har legat på hög i sovrummet. Idag tog vi tag i problemet och la bokhyllan ner. Det vart supersnyggt!
 

Kommentarer
matilda säger:

Kan inte annat än att flina, man blir så glad när man tänker på söta svea! :) Och snyggt det blev när ni la bokhyllan ner.. behövligt för alla hundböcker? :p

Svar: Haha ja det är himla tur att hon är söt! Tack :) Ja, det vart liksom lite för tungt för hyllorna :p
Sandra Johansson

2012-08-16 | 19:14:53
Bloggadress: http://kommaiform.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback