Vilken lycka!

Nu har vi fått svar på dag, vilken dag vi ska hämta hem vår skrutta, iallafall med 99,9% säkerhet. PÅ TORSDAG! Åh det är ju snart, om det tre dagar. Om tre dagar har vi en liten valp och skuttar runt här hemma och kissar ner vårt golv och biter oss i tårna. Hua vad jag längtar! Det är fortfarande overkligt och kommer säkert vara enda tills vi hämtar henne, om jag ens då kommer förstå att det är min och Tommys valp.
Imorgon är det friskiskväll, öppet till 21 och på onsdag är det clinic kl 09.00. Detta kändes som en otroligt tung vecka fram tills vi kom fram till att Svea kommer hem till oss på torsdag. Då känns det extra värt att jobba dom där extra timmarna som det blir.
Snälla snälla snälla.. Låt dom är dagarna gå fort!




Bild på Svea (längst till vänster) och hennes kullsyskon!


Svea Svea Svea

Tiden går så sakta, så sakta.. Men nu har vi iallafall inhandlat allt som behövs för en liten valp, koppel, matskål, korg, mat, osv. T har valplsäkrat alla sladdar och nu är vi redo! Dock är det ungefär en vecka kvar innan vi får henne men det är skönt att vara ute i tid.
Tänk att min dröm ska slå in just nu, just denna vår. Tänk att vi har en hund i sommar som kommer hänga med oss överallt! Det är så overkligt än sålänge men oj så mysigt de ska bli!



Man ska lita på magkänslan!

Ack så fel man kan ha, eller snarare hur blind man kan vara.
När vi var och hälsade på Svea den svarta för en och en halv vecka sen var jag insnöad på att vi skulle ha en den svarta söta lilla tiken trots att hon stack ut, trots att hon var så lugn, trots att hon inte busade med sina kullsyskon.
Idag var vi dit igen för jag har inte kunnat släppa hur hon var till sättet. I alla böcker, tidningar och hemsidor stod de att man inte ska välja den som sticker ut från resten av kullen pågrund av att den sitter för sig själv.
Hur var hon då idag?
Jo, hon viftade varken på svansen eller lekte med syskonen. Hon kom inte fram till oss som dom andra valparna gjorde när vi kom in i rummet och hon såg tyvärr inte ut så som en valp ska se ut - lekfull och allert.

Därför bestämde vi oss för att välja en annan tikvalp, en vit valp med svarta fläckar runt båda ögonen och på ryggen. Hon var en glad, allert och framåt valp som provsmakade på både fingrar och kläder. SÅ ska en valp vara och inte nedstämd och onitresserad.
Det gör förstås ont i hjärtat om jag tänker på hur vår svarta lilla tjej kommer klara sig.
Vi får helt enkelt inte tänka så, utan tänka på hur underbart det ska bli att få hem den vit lilla tiken med svarta fläckar :-)



Svea är det enda som rör sig i mitt huvud just nu!

Nu har jag fått lite inspiration när Therese har startat en blogg. Nu ska jag fasen ta tag i det här med bloggen igen. Det händer ju faktiskt en hel del i mitt liv just nu. Som ni ser i det tidigare inlägget ska jag och Tommy köpa hund. Vi ska hämta våran lilla Svea om ungefär två veckor vilket fortfarande känns som en evighet! Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge som man så klokt brukar säga.. FYFAN för de ordspråket, de stämmer ju inte nånstans! Jag känner att jag spricker av längtan.
Jag ska även gå ner i tid i mars, börja plugga upp matten och söka till lärarhögskolan till hösten (i gävle).

Hur som helst är Tommy iväg på n0llning just nu, han ska nu äntligen få n0lla dom nya n0llorna! Som tur är kommer bara denna n0llning vara till på fredag, skönt!
Själv har jag precis ätit en mysig middag på Java tillsammans med Bella och nu är de solsidan som gäller för att koppla bort tankarna på valp.
Jag nästintill avskyr att titta på hundar just nu, just för att jag längtar så förbaskat! Det jag brukar göra när jag är hemma kan jag helt enkelt inte göra nu. Titta på hundar på nätet mår jag bara dåligt av, bläddra i hundböcker mår jag dåligt av, kolla på hundprogram på animal planet mår jag också dåligt av. Förstår ni nu hur förbaskat mycket jag vill ha Svea här NU!? Ruttnar...


Lilla Svea bara väntar på att få komma hem till oss, ser ni de? :)


Snart är du våran flicka :)