Latmask!

Den här dagen har varit väldigt lång. Tack för att vi ställde tillbaka klockorna just i natt för som sagt, min lediga söndag har varit lång. Jag och T har hunnit beställa dyra möbler på ikea samt packat! Nu har vi inte mycket kvar i lägenheten längre och T håller fortfarande på att plocka. Jag tröttnade ur för längesen och sitter nu med mina små i knät och kollar reprisen från idol, vissa har det bra! Stackars käre pokjvän, han har nog ledsnat ut på mig..
Iallafall så har det gått några dagar sen jag bloggade senast men det är inte särskilt mycket nytt som hänt. Vi har ioförsig fått gokänt från föreningen så på tisdag ska jag och T till banken tillsammans med han som vi ska köpa lägenheten av för att få lånet och betala honom. Jösses vad vi är kommer bli fattiga!
Ikväll är det en sån där riktig myssöndagskväll för det är herr Gustavsson, Time out och Beck! Som jag har längtat efter att det ska gå en sån mysläskig serie!


Min duktiga pojkvän som packar medan jag latar mig!


Uppdatering, äntligen!

Det är ju uselt hur jag sköter bloggen!
Iallafall så väntar vi just nu bara på att föreningen ska godkänna oss, sen är lägenheten våran! Hur skönt som helst. Trots denna lycka har jag ändå något som ligger och tynger ner mina axlar, julen.. Det är så värdelöst i år tycker jag! Kanske för att jag hade fått förhoppningar av att kunna tillbringa några dagar i Stockholm eftersom jag vart tillfrågad om jag ville ta några extra lediga dagar runt jul (pågrund av att jag har familjen i sthlm) men så när julschemat dök upp så visade det sig att jag endast är ledig julafton och juldagen. Det blir alltså en enda stress. Jag jobbar dessutom till 20.00 dagen innan julafton. Hoppas verkligen att jag får sluta tidigare och ta ett hyfsat tidigt tåg, annars struntar jag tamefan i julafton. Ja, det är väl så det känns men så kommer det inte bli såklart.

Hur som helst så har jag gymmat för andra gången här i Gävle och för femte (?) gången i mitt liv!
Nu jäklar ska jag bli snygg, höhö!
Tränade nästan hela kroppen så jag kommer nog känna mig lagom mör imorgon när det är jobb 09:50-21:10. LÅNG dag och ångesten smyger sig på. Längtar så tills det är morgonkväll, ca 21:15! Jag kommer vara så lycklig över att den kvällen är över.

Det vart ett litet deppinlägg vilket det inte varit på ett bra tag nu så det är väl helt enkelt dags för de!

Massa massa bilder på tösarna :)  



Juste, jag har ju en blogg!

Nu är lägenheten vår alldeles snart! vi har skrivit på kontrakt och väntar nu bara på att föreningen ska godkänna oss och ett möte med banken. Vi har lånelöfte men banken vill se godkännandet innan dom ger oss pengarna.
Men inflyttningsdagen är inte förrän 1 november.. Alltså snart! Det är dags att börja packa igen men förhoppningsvis dröjer det många år innan vi flyttar igen och då är det ju inte omöjligt att vi flyttar till ett hus! Detta känns ju sjukt långt borta men det är inte så långt borta, det är några år bort!

Det är väl de som är det största som händer i livet för tillfället.
Idol är på, marsvinen växer så det knakar och imorgon är det jobb som vanligt.

Förresten så kommer mamma, Pär och Edvin upp näst, nästa helg. När vi precis har flyttat in med andra ord. Nedräkningen har börjat!



Spännande dagar!

Det har hänt mycket senaste dygnen.
Vi har fått lånelöfte och vi har precis varit med om våran första budgivning som var riktigt spännande!
Det var 8 styckna som deltog och 5 styckna hoppade av i första omgången.
Tyvärr gick den lägenheten långt över de pris vi hade tänkt oss.
Nu är det nya tag för klockan 13 är det ny budgivning och kl 17 ska vi på två visningar. Hej o hå vad vi samlar på oss vuxenpoäng! Helt plötsligt vart livet himla spännande och det känns som att jag har något att jobba för när jag går till jobbet - lån och lägenhet.

Igår var Therese, Emil, Tim och Jonathan här. Grabbarna satt och spelade tv-spel så jag och Therese delade på en flaska vin och firade helgen!
Ikväll ska vi som sagt på två visningar och sedan iväg till Therese och Emil. 
Just nu lever jag ett väldigt roligt och spännande liv! Förutom när jag är på jobbet förstås men nu är jag ledig så nu är livet på topp!


Från i fredags när vi var hemma hos T och E. Mycket trevlig kväll och det kommer det bli ikväll också! :)

En söndag utan ångest!

Ja, gissa varför? Jo för jag har jobbat HELA helgen. Jag hade visserligen min helg torsdag och fredag men det är så tråkigt att ha helg när alla andra inte har helg om ni förstår vad jag menar.
Hur som helst så åt vi ute igår tillsammans med Tommys släkt och sedan drog jag och T vidare till Therese och Emil för att sedan dra till heartbreak för lite mer fest. Tur att jag började 12 idag. Inte för att jag var bakis utan för att vara uppe sent och dricka två kvällar i rad är inget jag är van vid precis.

Som ni säkert förstått kommer detta även vara en blogg om mina marsvin och nu kommer lite bilder och en video!


Luna visade för första gången (som jag sett) dominans mot Wilda. Hon kurrar och "vaggar" runt henne.

Marsvinssnack igen!

Det är farligt att kolla runt på internet efter marsvinsgrejor.
Är så sjukt sugen på att klicka hem båda det ena och det andra men det får nog bli en tripp till djuraffären imorn igen! Tommy sitter och suckar över mig och tycker att jag är lite knäpp tror jag men det är så himla kul och det är mina pengar!



Bädd i nylon/lammskinnsimitation
Sitthylla 38x38cm Ferplast
Salladsboll med hängare 9 cm
Dessa tre grejor tyckte jag verkade himla bra :)
Sängen kan man dessutom tvätta i 30 grader.

Glömde också att säga att pappa och Lena kommer hit imornförmiddag innan dom åker till vidare till Leksand, så trevligt tycker jag! :)


Uppdatering!

Det är sjukt dålig uppdatering på den här sidan och det ber jag om ursäkt för men för er som följde min tidigare blogg vart det fler inlägg när jag var ledig och färre när jag jobbade. Likaså är det här, när jag jobbar orkar jag inte lägga ner min lediga tid här eftersom det inte blir så mycket tid hemma. Dessutom har jag skaffat två små liv som jag har ansvar för. Men men, nu är jag ledig och kommer så vara imorgon också! Sen är det jobba 6 dagar i rad vilket är helsämst!

Vi har haft besök i några timmar av som vanligt Emil och Therese men även två till! Nu har allihopa gått hem och vi ska ta ännu en myskväll framför Tvn, förmodligen framför fifa.

En viktigt grej som jag inte skrivit här eftersom jag uppdaterar så dåligt är att jag har varit på fest med jobbet.
Flanör (gallerian som intersport ligger i heter så) fyllde 40 år i lördags och detta firades med en massa erbjudanden för kunderna och en stor fest för oss som jobbar i Flanör!
Det var väldigt trevligt att träffa mina kollegor utanför jobber och lära känna dom som civila personer och inte som säljare!
Jag hoppas på att det blir fler personalfester inom kort så jag kan få lära känna dom ännu bättre!

Till helgen kommer familjen Hydén/Skoglund upp till lilla Gävle.
Äntligen kommer dom upp och får se hur vi har det :-) Dock jobbar jag både lördag och söndag men lite hinner jag allt träffa dom! Så även fast jag har många arbetsdagar framför mig ser jag iallafall fram emot helgen, trots jobb!

Luna åker på stryk av gurkan!