Höstbilder från dagen.

 
 
 
 
 

iPhone.

Tentan är inskickad vilket känns som en enorm befrielse. Nu finns det liksom ingen återvändo. Jag kan släppa tentan och ta ledighet några dagar innan nästa kurs sätter igång. 
 
Det var underbart ha mamma här, bara mamma. Visst älskar jag att ha resten av familjen här också men det var länge sedan jag och mamma hittade på någonting, bara hon och jag! Vi shoppade, gick mysiga promenader och hade det helt enkelt kanon! Tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg. Här tänkte jag lägga upp bilder på mitt nya skal till iPhonen som jag betsällde för ett tag sedan. Den kom äntligen i fredags och jag är jättenöjd!
 
 

P A U S

Paus i pluggandet. Paus i mitt huvud just nu. Paus! Snart ska jag gå upp och ge Madicken sin lunch och sedan en promenad med dogsen. Det här är sista dagen jag passar Madicken. Vi var ute på en promenad tidigare imorse och eftersom regnet föll ner från himlen tänkte jag att Svea skulle få prova sitt nya täcke som hon kommer behöva i vinter men som även funkar att ha som regntäcke. Detta uppskattades inte av min lilla dam, iallafall inte i början av promenaden. Hon såg ut som en gammal tant som knappt kunde gå, men efter ett tag när Madicken fick sig ett spratt glömde Svea bort de där täcket och knatade på som vanligt. :-) Hundar med väldigt kort päls är inte anpassade till vårat kalla vinterklimat utan behöver oftast täcke på vintern för att hålla värmen. Det kan även vara skönt för ägare till hundar med lite längre päls att slippa en blöt hund när man kommer in från en regnig promenad. 

Dagen kommer består av plugg och promenader och så kommer mamma ikväll förstås. Jag ska över till en klasskompis tillsammans med min underbara vän hemtentan och diskutera lite. Alltid skönt att ventilera sina tankar! 

Madicken och Svea på morgonens promenad. Ingen av dom är särskilt förtjust i regn.. 
 

Torsdag



Plugg, plugg och plugg. Dagen har bestått av plugg, hundrastning och åter plugg. Halva hemtentan är i stort sett klar och imorgon är det dags att ta tag i andra halvan.Det känns väldigt skönt att vara igång och verkligen känna lite press. Det har jag faktiskt konstigt nog längtat efter. 
 
Imorgonkväll kommer även min mamma här och ska vara här hela helgen, väldigt mysigt! 
 

Svea :-)

Skön stil du har din rackare där, vad är det du heter?
 

Såhär snyggt har vi det hemma

Syftar på soffan för er som inte förstod de..


Hej träningsvärk!


Idag passade jag Madicken igen. 


Igår skrev jag att jag skulle plugga och det var precis vad jag gjorde idag. När jag var ute med Svea hörde Sofia av sig och frågade om vi skulle plugga tillsammans idag och det var precis vad jag behövde. Det är alltid lättare att plugga tillsammans med någon tycker jag, för då får man verkligen saker gjorda. När jag är själv kan jag segla iväg och tänka på annat som är roligare än plugg. 

När jag kom hem gick jag och Tommy en sväng med hundarna och sedan for vi iväg till möbelhuset. Frågan är vad vi gjorde där? Ja det får ni kanske veta imorgon.. Det är ju även hemtenta imorgon och förmodligen kommer jag behöva sitta hela kvällen men någon bloggpaus kan jag nog fixa till, rensa skallen lite liksom :-)

Dom senaste dagarna har jag verkligen inte haft nå intressant att skriva om. Eller jo, jag har haft intressanta grejer att skriva men jag vill skriva så korrekt som möjligt nu när jag ska bli svensklärare. Jag struntar liksom i att skriva de jag egentligen tänkt skriva för jag inte vill att meningsbyggnaden ska bli fel eller att styckesindelningen ska se knasig ut. Jag fegar ur!  Jag vet att jag absolut inte är bra på den svenska grammatiken eller reglerna för hur man skriver. Hur ska jag då kunna bli svensklärare undrar ni? Jo förstår ni, det är aldrig försent att lära sig saker. Därav kan bloggen iallafall ha blivit hundra gånger tråkigare än vad den var förut. Töntigt va? Jag ska försöka göra bloggen så rolig som möjligt igen. 

Måndag

Ensam mamma söker går på tvn och snart får väl Tommy fnatt på mig för att jag sitter och bloggar medan mitt favoritprogram går på tv. Det är nämligen jag som har bestämt kanal mellan 21-22. Måndagskvällar är helt enkelt heliga för mig så länge ensam mamma söker går på tv. Bäst att stänga ner datorn så fort jag skrivit klart de här inlägget. 
 
Idag har jag varit ute med Svea, handlat, haft pappa och Lena på besök, tränat och "tjålat" med Therese. Jag känner att jag gjort en hel del nytta idag men de jag egentligen behövde göra har jag inte gjort, pluggat. Som tur är har jag ingenting planerat imorgon. Hej pluggböcker, ska vi leka? 
 
Minns ni att jag skrev innan helgen att jag och Svea ska börja springa tillsammans? Det var precis de vi gjorde idag. Tyvärr uppskattade inte Svea löpturen så mycket som jag trodde hon skulle göra. Trots mutningar med blodpudding fick jag dra i kopplet ibland. Om några springturer kommer hon förhoppningsvis upskatta de lite mer. 

Dom här två filurerna var som sagt här idag. Det är alltid lika trevligt att ha pappsen och Lena på besök :)

Hem ljuva hem.

Som sagt är vi tillbaka i Gävle nu. Det är alltid lika skönt att komma hem till sitt eget hem när man varit borta, även om jag haft en helmysig helg hemma hos mamma. Jag tänkte inte skriva så mycket mer utan bjuda på några bilder istället. 



Hemgång

Nu sitter vi på tåget hem till Gävle. Helgen har varit superduper mysig och välbehövlig. Förmodligen kommet det en uppdatering ikväll :)


Vilken nörd!

Nu ligger jag i Edvins rum och ska försöka sova, men så råkade jag se en plastlåda med några av mina gamla plasthundar som jag lånat ut till min lilla bror. Självklart rev jag upp lådan och blev helt nostalgisk. Tänk så många timmar jag ägnat åt dom här små plastfigurerna. Tänk så kul jag haft med dom här små plastfigurerna.

En gång hundnörd, alltid hundnörd.


Torsdag

Idag har jag återigen gjort väldigt mycket nytta. Vi har varit i stan och beställt en ny fodersäck till Svea, den här gången tog vi vuxenfoder! Ojoj, lilltjejen blir stor. :-) När vi kom hem från stan var det dags för storstädning av lägenheten, sen tog jag och Svea en promenad med Matilda och nu har jag och Tommy precis hängt upp tvätten i tvättstugan.
 
Nu har jag lovat mig själv att jag ska börja träna så fort min förkylning är borta (läs efter helgen). Det som taggar mig till att gå ut och springa är att jag kan börja ta med Svea på kortare löpsträckor. Löpning är något jag verkligen hatar, speciellt när jag inte ens har en boll framför mig. Nu kan jag istället tänka att jag gör det för att Svea ska få lite mer fysisk stimulans (fast jag egentligen vet att det är för min egen skull jag springer). Jag blev även inspirerad av en kompis blogg som lagt upp lite bra övningar man kan köra hemma. Let´s go winter 2012//2013! 

Höstig promenad med Matilda
 

Onsdag

Vi är som sagt hundvakt åt Madicken vissa dagar eftersom dagis inte tar emot löptikar. Ack vad synd säger Svea för då får hon leka med bästisen rätt så mycket :-) 
Dagen började med att jag gick ut med Madicken kl 09.00, åt frukost, gick ut med Svea, släppte ner Madicken till oss så dom fick busa av sig lite, ut med Madicken, skola, ut med Madicken och Svea (samtidigt!) och nu efter ännu mer bus har Madickens husse och matte tagit tillbaka sin hund och jag ska strax fixa middag åt mig och Tommy. Bra dag! 

 

Roligt filmklipp på Svea :-)

Tredje inlägget idag, det är nog rekord!
Jag satt iallafall och tittade på valpar på youtube (för min soffa och tv är upptagen av ett gäng grabbar som ni hör i bakgrunden) och de tyckte Svea var väldigt intressant! Ser rätt roligt ut :-) 

Tisdag

God eftermiddag! 
Idag är jag ledig från skolan. Fast de var jag ju igår också men jag gick dit frivilligt! I gymnasiet trodde jag förmodligen att jag aldrig skulle gå till skolan frivilligt men se där, jag har blivit klokare med åren. 
Hur som helst har jag ändå pluggat idag och kommer fortsätta plugga. Jag känner mig verkligen som en student när tankarna gnager i huvudet på mig att jag måste sätta mig och läsa boken, göra klart uppgifterna, läsa den andra boken, osv. 
Jag har inte så mycket roligare inlägg än såhär. Tråkigt va? 
Nu ska jag ta och äta lite lunch innan jag går ut med Madicken. Japp ni hörde rätt, jag hjälper till att passa Sveas polare idag :-)
 

Svea och Madicken i för några månader sen. 

Svea

Namn: Svea
Ras:
75% Engelsk staffordshire bullterrier, 25% American staffordshire terrier
Född:
2011 - 12 - 10, Norra Åbyggeby
Vikr: 16,1 kg (december 2012)
Mankhöjd: 36 cm (22 Juli)
Kurser: Valpkurs & Fortsättningskurs
Kommandon/tricks: Sitt, ligg, stå på bakbenen, backa, stäng lådan, släcka lampan, m.m.
Första löpet: Vid nio månaders ålder 
 
Svea är min första egna hund och min första "staffe." Varken jag eller Tommy har tidigare erfarenhet av staffe, men någongång ska bli den första. Vår lilla tjej är en typisk valp. Hon har t ex bitit sönder vårat vardagsrumsbord, hon är även väldigt sprallig, hoppig, framfusig och glad i nästan allt som rör sig. Trots att Svea, vid 5 månaders ålder, blev biten och överfallen av en vuxen tik är hon fortfarande väldigt glad i andra hundar och visar sig alltid underlägsen, speciellt mot äldre.Det som kännetecknar Svea är just att hon alltid lägger sig på rygg mot framförallt äldre hundar och visar underkastelse, oavsett storlek på hund. Hon är även en väldigt glad hund som blir glad så fort någon tittar åt hennes håll. Vi kunde inte fått en bättre första hund. Trots hennes energi har hon varit väldigt lätt hela tiden. Jag är även väldigt nöjd med valet av ras. Hon är full av energi men har, efter löpet, även visat hur mysigt hon tycker de är att kela och bli ompysslad. Vi har införskaffat både dragsele och klövjeväska till Svea för att hon ska få jobba fysiskt men även psykiskt. Än så länge har hon endast fått dra hem mat från affären men hon har fått bära både sina egna saker när vi åkt iväg, tyngder och annat smått och gott.
 
 
 
 
 
 

Måndag

Idag har varit en riktig måndag. 
Jag var i skolan och pluggade lite tillsammans med tre klasskompisar, sen åkte jag hem och handlade tillsammans med Tommy och gjorde även upp lite kvitton. Känner att jag gjort en hel del nytta den här dagen. Nyttigaste dagen på länge. Där ser ni hur mycket jag har att göra just nu. 
Jag kan ju inte påstå att jag går in väggen precis :-) 
Kvällen bjuder på genomgång med Therese om vad vi tog upp i skolan när vi satt och diskuterade och sen är det förstås Ensam mamma söker! Wiio, som jag längtar till varje måndag! 


Morsning korsning!

Nu har jag precis rättat tre elevtexter och analyserat dom utifrån hur jag tyckte att texten var. 
Än sålänge är det ganska svårt att veta exakt hur jag ska bedöma texterna men förhoppningsvis får jag lite klarhet i de på onsdag. 
Den här helgen har iallafall gått fort! Igår började vi med en promenad med Svea, sen blev det fotbollstennis, därefter gick Tommy och Jacob till stan och jag tog en långpromenad med Therese (en klasskompis), hennes hund Doris och så Svea förstås. När jag kom hem kom även Tommy och Jacob hem från stan med lite fika och dom bjöd sedan på förrätt och varmrätt, vilka killar! Sen drog dom på bio och jag gick hem till Emil och Therese där det var spelkväll :) En väldigt bra lördag måste jag säga! 
Idag har vi endast vart ute på en långpromenad med Svea och jag har som sagt sutit och pluggat i drygt en timme, wohoo nu känner jag mig som en student! Strax åker J hem till sthlm och det verkar som Tommy fortsätter söndagen med Fifa tillsammans med Tim. Själv ska jag ta med mig Svea på en promenix och träffa Therese och Doris igen. 


Doris och Svea
 

Whaaat?!

Nu måste jag skriva av mig för nu blir jag smått frustrerad.. 
Vår kurs som vi läser nu heter "ungas läs- och skrivutveckling"  vilket då endast borde handla om läs- och skrivutvecklingen hos unga, eller? 
Jag fick precis se uppgiften då vi ska bedömma en text och då har han även skrivit att våran hemtenta kommer vara likadan. Vi ska alltså göra en analys av en text och betygsätta texten, redan? Än så länge har vi inte gått igenom hur man bedömmer en elevtext som lärare men med hjälp av boken "bedömning av elevtext" ska vi tydligen sätta betyg och analysera en text?! Redan?! Känns verkligen bra de här.. 

Fredag!

Sånna här dagar är det inte lika mysigt att ha hund som det är när det är strålande sol. Speciellt inte om man inte har kläderna för regn och rusk. Men nu är vi inne från morgonpromenaden och det är riktigt mysigt att sitta inne medan de blåser och regnar utanför fönstret. 
Det är till och med mysigt att borra ner huvudet i kurslitteraturen när det är sånt här väder. 
Jag läste precis några texter från elever i årskurs 8 repsektive 9. Jösses vad mycket de är att tänka på som lärare när man rättar en text. Dom texterna jag läste fick betygen G och VG. 
Vi ska som sagt få en uppgift innan onsdag där vi ska bedömma en text. Det känns verkligen tidigt att göra de redan nu och jag börjar bli lite smått nervös inför den. Som tur är ska jag träffa några klasskamrater i skolan på måndag eller tisdag och diskutera texterna tillsammans. 
Vad händer i helgen då? Nja inget speciellt. Tommys kompis Jacob kommer hit vilket är supertrevligt. Alltid kul med lite sthlmsbesök! Men det hade förstås vart lite roligare om någon av mina sthlmspolers också kom upp. Men men, jag får hålla tillgodo med Svea och kurslitteraturen medan T och J roar sig :)
 

Vi smet in på dollarstore igår och handlade lite burkar. Det vart även en te-burk. 
 

Sen bjöd Tommy mig på gratinerad sötpotatis, mumma! 


Ps. Jag kan faktiskt lägga upp bilder som är på Svea också 

Ovanligt med bilder på Svea..





Torsdag

Nu har jag varit i skolan och köpt biljetter till våran tacksittning som kommer äga rum den 3 oktober, spännande!
Nå mer planer för dagen finns inte ännu. Kanske läsa lite, promenad med Svea, kanske chilla lite! Skön torsdag må jag säga.



Kolla vad duktig lilla Svea är :-)

Hej jag heter Sandra och jag pluggar till lärare.

Då har jag gått på min tredje lektion. Nu känns det som att jag kanske borde börja läsa lite böcker. Vi har som sagt inte haft nå uppgifter alls än så länge men det ska tydligen komma ut uppsatser på våran hemsida som vi ska få rätta. Kanske bra att läsa lite i "bedömning av elevtext." Sen börjar även hemtentan närma sig. Om två veckor hoppas jag att jag sitter och gör tentan. 
Det känns verkligen, ursäkta språket, skitbra att pugga till lärare och kunna säga att jag pluggar till lärare. Jag gillart! 


Tisdag

 





Nya jeans från vero moda! 


Den här dagen var välbehövlig. Jag har inte gjort så mycket mer än att slappat framför TVn, läst lite om Shar peis sjukdomar och varit ute med Svea.
Maten blev förresten rätt god ändå! Kanske att jag vågar vara ironisk på bloggen igen, vem vet! 
Den 21 september åker vi till stockholm igen och stannar över helgen så är det några som vill träffas är det bara att hojta till :-) Nu är det snart dags för fotboll, heja Sverige

Sjukling.

Tanken var att jag skulle fika med en klasskompis idag men så vart de inte. Jag är trött på den här förkylningen! Istället blir det en soff(t)dag för min del. Tommy är i skolan hela dagen och jag ska stå för matlagningen ikväll, kors i taket! Vi får väl se hur detta slutar. Kanske blir det hämtmat? Usch sådär får jag inte skriva för senast jag var ironisk här på bloggen (inlägget då jag skulle trimma Tommys hår) vart det katastrof!
Nå mer än såhär har jag inte att skriva för tillfället, see you!   

Svea, min fina Svea. 

Måndag


Jag har satt igång med projekt som jag egentligen började med innan sommaren men också avslutade samma kväll jag började. Innan sommaren framkallade vi över 100 bilder för att använda till ett fotokollage men de sket sig med kollaget och istället satte jag igång att "scrapbooka." Eller ja, nå liknande iallafall. De har jag tagit upp igen nu vilket är superkul! Det kommer säkert vara ännu roligare att kolla i de om sisådär tio år. 
En annan sak som är väldigt roligt är att Svea bar på våran återvinningspåse när vi gick hem från promenaden. Hon verkar bli så stolt när får bära och arbeta. Tyvärr får hon inte börja dra saker ännu eller bära med hjälp av klövjeväska. Jag längtar så sjukt mycket tills hon blir äldre! 
Jag vill inte som dom flesta som har staffe hon ska dra massa tyngder efter sig bara. Jag vill att hon ska hjälpa till i vardagen med att dra grejer, t ex när man är och handlar. 


Bilden är tagen med iphonen så bilden vart sådär men ni får iallafall se Svea bära återvinningspåsen. 




Höstmys..

På fjärde tvärgatan!

 


Söndag.

Såhär pluttig var Svea när hon var 11 veckor. 
 
Jag som kände mig frisk igår på dagen känner mig inte alls frisk idag. Värdelöst! Det enda positiva är att jag kan ligga och kolla på one tree hill ungefär hela dagen. 
Idag på morgonpromenaden träffade vi på två styckna rottweilervalpar som var 11 veckor. Så sjuuuukt söta! För tillfället känner jag att jag vill ha en rottweiler när Svea blivit lite äldre men de där kommer ju ändras. Tommy är väldigt inne på Shar pei som nästa hund. Ja, vi får väl helt enkelt se vad det blir för hund om några år. Det enda jag vet säkert är att det ska vara från en seriös uppfödare och inte som det blev med Svea, en blocket annons. 
Visserligen är vi så sjukt nöjda med Svea, hon är världens bästa hund! Men det känns bättre och tryggare att köpa en valp från en registrerad uppfödare, renrasig uppfödare med stamtavlor och valpträffar. Sådeså! 
Jag har inte så mycket att komma med. 
Vi har redan städat lägenheten och jag har nu parkerat mig i soffan. Dock kommer jag bli bortkörd härifrån om två timmar för då invaderas soffan av karlar som vill spela FIFA. Funderar på att inta sängen då, vi får se! 
 

Lördag.


Två bilder från promenaden.

Har laddat ner One Tree Hill säsong 9 nu, äntligen! 
Jag kommer alltså tillbringa eftermiddagen i soffan framför TVn. 
klockan 19 är vi bjudna på middag hos Tim och Nina, så trevligt! :) 


Så kan det gå när inte munstycket är på..

Det här kommer alla få höra förr eller senare av Tommy så jag skriver ut de på bloggen så ni får höra hur det gick till. 
Jag som skulle vara så duktig och fixa Tommys hår för första gången klantade till det rejält! 
När vi nästan var helt klara tog vi av munstycket för att fixa småhåret i nacken. Sen gick vi in på toaletten och han fick kolla sig i spegeln. Därefter började jag klippa lite på det långa håret (han ville ha kort hår på sidorna längre uppe på huvudet, precis som han haft senaste tiden) och sen in och kolla i spegeln igen. Då såg han att jag skulle köra lite till med hårtrimmen vid kanten mellan kort och långt hår. Klumpig som jag är hade jag ingen tanke på att munstycket var avtaget, utan körde på.. BRA! Så nu har Tommy knappt nå hår på ett litet område på sidan. Han får alltså gå med keps/mössa ett tag framöver. 
Det är så typiskt mig de här! Samvetet är inte gott just nu och det vart en bitter kväll igår. 
Men men, tur att det bara är hår, det växer liksom ut igen. Just nu kan jag inte skratta åt de men kommer säkert kunna göra om nån månad. Fy vad dåligt jag mår! :-( 
 

Fredag






Promenad med Svea
Shoppa på stan (bland annat två par skor inför hösten)
Långpromenad med Svea 

Så mycket har jag gjort idag. Det har varit en väldigt skön fredag och snart ska jag dra hårtrimmen genom Tommys hår, moahaha! Nä jag ska vara snäll och låta lite hår vara kvar :-) 
Sen blir det kanske bio ikväll, snabba cash ll. 
 

Torsdag


Jag hoppas någon säger till mig när jag blir gammal att sluta som lärare när jag börjar bli för förvirrad, inte ens kan svara på mina elevers frågor och glömmer bort vad jag ska säga hela tiden.. En kort sammanfattning av min lektion idag och förra veckans lektion.. 
 

Så kan det gå när inte haspen är på..

Tanken var att jag skulle åka till skolan idag och betala medlemsavgiften och beställa min ove-overall men en förkylning håller på att bryta ut i kroppen så jag stannade hemma istället. 
Råkade snubbla in på veromodas/Onlys hemsida och beställa lite kläder. Ooops!
Här kommer bilder på lite av de jag beställt. 


Har inte vågat mig på att beställa byxor från internet tidigare men nu så. 
Hoppas dom passar! 





 

Tisdag

Min fina 



Svea!






Livet förändras.

Visst är det kul att folk läser min blogg, det är ju en stor anledning till att jag bloggar. 
Men det är fantastiskt kul för mig att titta tillbaka på hur och vad jag skrev för ett år sedan. För exakt ett år sedan hade Tommy finsittning och min jobbiga tid i Gävle var påväg att ta slut. Det knyter sig fortfarande i magen på mig när jag läser mina inlägg om hur jag mådde dom två första veckorna i Gävle. Jag kände mig verkligen ensammast i världen som kommit till en helt ny stad där jag inte kände någon annan än Tommy som aldrig var hemma. 
Men nu, såhär ett år senare har jag lärt känna väldigt många härliga människor och jag har själv nollats i en och en halv vecka. 
Nu, såhär ett år senare sitter jag i våran lägenhet som VI äger och kollar på Zlatan (PSG) tillsammans med min fina. Nu har jag en hund, ring på fingret och är student! Undra hur det kommer se ut om ett år.. Kanske en till hund? Kanske körkort? vem vet! 




Hej vila!

Nu är festligheterna över! Gud så skönt! Hej mysiga hemmakvällar :-)
Det var en trevlig liten grillmiddag hos Arlene igår tillsammans med "gamla" jobbet. Jag har ju nämligen sagt upp mig från intersport nu.
Jag gjorde det såklart inte självmant men chefen bad mig komma ner på jobbet en dag och skriva på lite papper och det visade sig att det var papper om att jag har sagt upp mig. Jag ville ju egentligen bara ta en paus den här terminen men så bra ska det inte vara. Vi får se om det finns något jobb till mig till nästa termin.
Nog om Intersport.. Idag har jag myst med Svea i knät halva förmiddagen. Hon har blivit en riktig knähund igen, härligt! Hade tänkt att ta en skön hemmadag idag tillsammans med min lilla familj :-)
Har inte så mycket att skriva. Det kanske kommer ett inlägg ikväll igen, vem vet!

 
Ytterligare två bilder från nollning :)  
 

Uppdatering!

Ursäkta att jag inte skrev igår som jag sa men det blev fullt upp igår. Vi i min nollegrupp (trollen) bestämde att vi skulle vara här hemma hos mig innan finsittningen och fixa lite med spexet för våra phaddrar. Innan dess var jag tvungen att gå till banken och fixa CSN, städa och självklart ta hand om Svea.
Hur som helst, nollningen är över! 
Till en början tyckte jag nollningen var lite halvkul men ju längre in på nollningen vi kom, desto roligare blev det. 
Vi har haft stadskamp, summergames, brännboll, uppdrag att utföra och en massa partande på kvällarna sen onsdagen den 22 augusti. 
Under tiden nollningen höll på började Svea att löpa. När Ronja löpt har jag inte märkt någon särskild skillnad på henne men Svea blev helt plötsligt totalt ointresserad av mig och Tommy ute på promenaderna. Hon går liksom i sin egna lilla bubbla och hör knappt oss. Men det är ju första löpet och det händer hur mycket som helst i hennes kropp just nu så det är inte så konstigt att hon har svårt att koncentrera sig. 
Ett stort TACK till Matilda som haft hand om Svea dom gånger som vi varit ute på partat natten lång. 
 
Här kommer några bilder från våra uppdrag. 
Stå på händer mot Kåren. 

Göra en pyramid utanför biblioteket. 
Upphopp med hälsopedagogphaddrar
En cultphadder skulle ritan en vbild på min nollebricka.