Home Sweet Home

Nu är vi hemma från sthlm och har även hunnit iväg och handlat en sväng.
Som vanligt när man är borta några dagar så blir man seg när man kommer hem, men vi har haft härliga dagar i huvudstaden.
I söndgaskväll åkte vi till min mor och åt middag och myste. Riktigt kul att få visa upp Svea som jag för övrigt ska skryta om senare i inlägget. Efter de kom min snälle far och hämtade upp oss och skjutsade oss till huddinge.
På lördagen åkte vi till Lida (ett friluftsområde i stockholm) med min far, Lena och Ronja där vi hade med oss picknick och ett glatt humör. Hundarna sprang runt i snön och njöt, likaså gjorde vi, kanske inte sprang runt i snön men vi njöt av de fina vädret! Eftersom vi går upp ganska tidigt nu när vi har en liten valp så hann vi även med en sväng till skärholmen för lite shopping, se på film och sedan avsluta kvällen med middag och lite firande av pappsen som fyller år idag!

Idag tog vi ett tåg som gick 12.23 så vi hann inte så mycket mer än några promenader.

Nu ska jag skryta!
Svea har varit jätteduktig. Bilresan ner sov hon hela vägen, hon var jätteduktig i stockholm och lyssnade (oftast) på Ronjas signaler, var snäll mot Edvin och så sov hon hela tågresan hem.
Det är mycket som hänt på få dagar för en sån här liten valp.
När vi kom hem nu körde vi lite ensamhetsträning medan vi gick till ICA.
För att se hur hon reagerade filmade vi henne och även då skötte hon sig bra! Hon ylade till och gnydde några gånger men sen gick hon och la sig och sov tills vi kom hem! Så duktig liten tös vi har :-)




Yatzie tyckte inte om Svea och ville helst åka hem med detsamma!

Så jävla bra kille de där!

Lillebror satt och kollade på TV med coola hörlurar medan Svea tar en tupplur!



Promenad på Lida!


Mys!

Trött tjej efter en resa till stockholm hem igen!


Kommentarer
Pappa säger:

En riktigt bra present att ni kom hit och hälsade på. Ronja sovit hela dagen sedan ni åkte. Skapligt trött kan man säga ;)



Vi ses snart igen och Svea är en imponerande lydig och fin hund. Fast att hon redan skäller på Gävlemål... :)

2012-02-21 | 18:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback