VARNING! Detta inlägg handlar endast om Svea!

Jösses vilket väder det är här i Gävle idag! När vi gick från djuraffären öste det ner vatten från himlen och jag kan meddela att Svea INTE uppskattar regnet..  Men nu är vi iallafall hemma igen efter att ha varit i stan, hem och hämtat Svea och gått till djuraffären eftersom Sveas rosa halsband som vi köpte nyss (känns det som) har blivit för litet. Nu köpte vi ett halvstryp som vi bara kan dra över huvudet på henne istället för att krångla med spännen och sånna grejs.

Imorse mötte vi Madicken (en labradorvalp som bor ovanför oss) och Svea lekte så snällt med henne och lät Madicken bita på henne och dryga sig, kanske för att Madicken är 8 veckor yngre än Svea. Vi blev iallafall så grymt stolt över Svea.
Vi fick även höra att Madicken och hennes matte hade varit och plingat på här igårkväll när vi var hos Nina på fika och Svea var hemma själv. 
Mikaela (madickens matte) trodde att vi var ute och gick med Svea för Svea varken skällde eller gnydde när hon plingade på dörren, återigen, stolta ägare!!
Ikväll blir det lite partaj hemma hos Emil och Therese så S får vara hemma hos Milo, TACK BELLA!
Det här blev ett inlägg som endast handlade om Svea, jag är en hundnörd!

Kommentarer
Therese säger:

Vi alla vet att du är hundnörd Sandra! :)

2012-05-05 | 16:55:48
Sandra säger:

Haha ja det är väl så..

2012-05-05 | 18:02:11
Bloggadress: http://vilsenigavle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback