Parken zoo...

Hur många var det som såg kalla fakta igår om Parken zoo? Ni som inte gjorde det tycker jag ska se vilket skämt den djurparken är. 

Parken Zoo avlivar utrotningshotade djur (bland annat pumor och bongoantiloper) för att få plats för nya djur. Dom har även avlivat två afrikanska vildhundar. Förklaringen på deras hemsida var att alla tre pumorna var sjuka (Jaha alla blev sjuka samtidigt?!), afrikanska vildhundarna visade beteendeförändring efter att ha blivit nedsövda. Enligt programmet igår framgick det tillslut efter att dom stått och ljugit ett bra tag att vildhundarna dog under nersövningen. Men om det nu stämmer vad som står på hemsidan, att både visade en sådan beteendeförändring så dom var tvungna att avlivas så är ju de väldigt märkligt tycker jag. Både två blev knäppa av att bli nersövda? Hmm.. 
 
Under programmet står djurparkschefen och ljuger hela svenska folket rakt i anstiktet och påstår att Afrikanska vildhundarna flyttats till en annan djurpark, att pumorna var gamla och dog av ålder (på hemsidan står de som sagt att dom blev sjuka och dog). DPC (djurparkschefen) uppger också att bongoantiloperna blev förflyttade till en annan djurpark. Vi får sedan följa med en föredetta djurpskötare "bakom kulisserna" och kolla in i två frysboxar. I ena frysboxen ligger pumorna och afrikanska vildhundarna (som skickats till andra djurparker?) och i andra frysboxen ligger rester från bongoantiloperna. 

Det här är så fruktansvärt pinsamt och sjukt. Är man mänsklig om man tar död på utrotningshotade djur för att kunna få in nya djur till djurparken? Usch vad arg och besviken jag blir! Jag hoppas innerligt att Parken zoo stängs ner och att dom som kläckte idén om att döda vissa djur så att man får plats med nya blir rejält bestraffade! 

Länk till parken zoos förklaringar.. 
http://parkenzoo.se/djuren/blogg/Uttalande-fran-Parken-Zoo-med-anledning-av-granskningen-av-djurparksverksamheten/

Här är gårdagens kalla fakta.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback